banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cihangir OHHH, Yalova OFFF..! (3-0)
banner98

Stad: Cihangir Stadı

Hakemler : Kerem Eran, İsfendiyar Açıksöz, Ali Akçınar

Cihangir: Raif , Erol ,Ertan, Salih, Mikail, Smart ( DK.80 Musa ), Osei, Offor, Fırat ( DK 80. Nurettin ), Çağlar, Ali ( DK 52. Doğan ).

Yalova: İrfan ( DK 40.Orçun ), Ali Karayel (DK 55.Ali Azouz ), Hasip, Çağan, Mahmut, Selçuk, Uche , Edis, Batshı( DK 67. Metin ),Buğra, Murat.

Goller: DK:29 Hasip (KK), DK:52 Doğan DK:82 Offor ( Cihangir )

K-Pet Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Cihangir ile Yalova, Cihangir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi Cihangir'in 3-0 üstünlüğünde sonuçlandı.

Cihangir'e galibiyeti getiren golleri 28. dakikada Hasip (Kendi Kalesine), 53. dakikada Doğan ve 83. dakikada Offor kaydetti.

DK 2: Maça hızlı başlayan Yalova ceza alanı dışından yaptığı vuruşla gol arayan Edis başarılı olamadı.

Dk 4 : Edis yine Cihangir kalesini yoklarken top yine dışarı çıktı.

DK 29: Cihangir atağında kaleci İrfan topu kornere gönderirken topun başına Fırat geçti. Korner atışını kullanan Fırat vuruşunda topun defansta Hasip’e çarparak kaleciyi yanıltması sonucu top ağlarla buluştu ve Cihangir 1 - 0 Yalova oldu.

İlk yarıda başka gol olmayınca maçın devre arası skoru Cihangir 1 -0 Yalova oldu.

İkinci yarıda rüzgar Yalova'nın lehine de olsa bu avantajı değerlendiremeyen taraf oldu.

DK 52 : Cihangir takımında maça Ali'ni yerine oyuna giren Doğan yapılan ortada muhteşem bir kafa vuruşu ile topu ağlara yolladı. Cihangir 2-0 Yalova

Yalova takımı Cihangir karşında yenik olmasına rağmen maça ortak olmaya çalıştı ve ataklarını sıklaştırarak farkı bire indirmeye çalışırken başarılı olmayan taraf oldu.

DK 82: Ev sahibi Cihangir farkı artırmak için Yalova kalesine yüklenirken rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gören Yalova'lı futbolcu Mahmut oldu. Offor’un ceza alanına gelen topa yaptığı vuruşla fark üçe çıktı ve Cihangir 3-0 Yalova

Maçın geriye kalan dakikaları karşılık ataklar halinde geçti ancak her iki tarafta gol bulamadı. Bu sonuçla Cihangir rahat bir nefes alırken puanını 39 yaptı. Rakibi Yalova ise 22 puanda kalarak Play-Out için şansını ilerleyen haftalara bıraktı.

Bu sonuçla Cihangir puanını 39'a yükseltirken, Yalova 22 puanda düşme hattında kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75