banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cihangir, GG’ye Patladı..! (5-0)
banner98
 




Stadyum: Cihangir Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Sabriye Atikoğlu, Yusuf Bakar

Cihangir: Raif, Çağlar, Nurettin, Salih (Kemal), Kalifa (Eser), Mete, Doğan, Burak, Marius, Offor (Osman), Seyhan

Gençlik Gücü: Ferhat, Sezgin (Tayfun), Derviş (Ahmet), William, Orhan (Zeeb), Gökhan, Ali, Özcan, Hascan , Debola, Hakan

Goller: 8.Dk Derviş (K.K), 17.Dk Marius, 39.Dk Offor, 47.Dk Nurettin (P) 64.Dk Kalifa (P) (Cihangir)

 


3.Dk: Cihangir atağında Doğan soldan topu ceza sahasına ortaladı ancak Offor düzgün bir vuruş yapamadı ve takımını mutlak bir golden etti.

4.Dk: Gençlik Gücü atağında Hakan sağdan topu ceza sahasına ortaladı ancak William müsait pozisyonda kötü bir kafa vuruşu yaptı.

8.Dk: Cihangir atağında Çağlar sağdan topu ceza sahasına ortaladı. Derviş bu topu uzaklaştırmak isterken ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi.

17.Dk:  Cihangir'de Nurettin'in kullandığı köşe atışında Marius ön direkte kafa vuruşunu yaparak topu filelere gönderdi. CİHANGİR 2-0 GENÇLİK GÜCÜ



25.Dk: Gençlik Gücü atağında Debola pasını William'a aktardı. William'ın vuruşunda kaleci Raif topu kornere çeldi.

27.Dk: Cihangir atağında savunmanın uzaklaştıramadığı topa Mete vurdu ancak kaleci Ferhat gole izin vermedi.

35.Dk: Cihangir atağında Offor'un ara pasıyla Mete savunma arkasına ve vuruşunu yaptı ancak kaleci Ferhat gole izin vermedi.

39.Dk: Cihangir atağında Çağlar'ın pasıyla topla buluşan Offor kaleci Ferhat ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı ve filelere gönderdi. CİHANGİR 3-0 GENÇLİK GÜCÜ

47.Dk: Cihangir atağında Doğan soldan ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı. Savunmada Ali bu topa eliyle müdahale edince hakem Kerem Eran penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Nurettin topu filelere gönderdi. CİHANGİR 4-0 GENÇLİK GÜCÜ



58.Dk: Gençlik Gücü atağında Ahmet topu ceza sahasına ortaladı. William'ın kafa vuruşunda kaleci Raif topu kornere çeldi.

64.Dk: Cihangir atağında Mete sağdan ceza sahasına girdi ve Gökhan'ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Kerem Eran bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kalifa topu filelere gönderdi. CİHANGİR 5-0 GENÇLİK GÜCÜ

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Cihangir bire bir rakibi Gençlik Gücü'nü farklı mağlup ederek devreyi önemli bir üç puanla kapadı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75