banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cihangir alt yapısı bilgilendirildi..!
banner98

 





Mesarya'nın gelişmekte olan kulübü Cihangir büyümeye devam ediyor. Kırmızı lacivertlilerde alt yapıya diyetisyen Selen Teksoy Tamel tarafından beslenme adı altında eğitim verildi.


"Amacımız karakterli sporcular ve bireyler yetiştirmek"

Spor servisine konu ile ilgili olarak görüşlerini aktaran Cihangir Alt Yapı Teknik Direktörü Hüseyin Kızmazoğlu, "Yaklaşık 3 aydır aktif duruma getirilmiş ve daha profesyonelce bakış açısıyla gerek eğitimleriyle gerekse saha içi antrenmanlarıyla 3 farklı yaş kategorilerine göre ayrılmış olan grupları haftada 3 gün Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü olmak üzere saha içi ve saha dışı eğitimlerimizle antrenmanlara devam ediyoruz. Cihangir Gençlik ve Spor Kulübü olarak 1951 yılından beridir Kıbrıs Türk gençliğine ve ülke futboluna hizmet vermekteyiz. Kulüp bünyemizde; Arı, Minik, Yıldız, U15, U17, U19 ve A Takım olmak üzere çeşitli yaş kategorilerinde 120'yi aşkın lisanslı sporcumuza spor yapma ve sosyalleşme olanağı sağlamanın yanında, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın sigara, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak durması ve iyi birer birey olarak yetişmesi için var gücümüzle çalışmaktayız. Bu bağlamda kurduğumuz Cihangir Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Okulu’nda yer alan eğitmenlerimiz, gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerine katkı sağlamak amacı ile bilimsel ilkelerle hazırlanan antrenmanların yanında onlara düzenli ve doğru beslenme alışkanlıkları kazandırmayı, onları kendine güvenen, takım çalışmasını ve dayanışmayı iyi bilen, iletişim becerisi yüksek birer birey olarak yetiştirmeyi amaçlamakta ve bu doğrultuda kişisel gelişim çalışmaları yürütmektedir" şeklinde konuştu. 

Haber : Necmi Usal

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75