banner108
Öne Çıkanlar Kemal teklif bekliyor..! Cihangir baktı..! (0-2) Kadınlar ve Gençlerde Start Verildi.. Lefkoşa Darts Birliği Federasyona sövdü disiplinlik oldu..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

''Ciddi Bütçe Ayırdık''..!
banner98

Doğan Türk Birliği kulüp başkanı Bayar Piskobulu iyiki futbolun başlamadığını belirterek kötü bir tablo ile karşı karşıya kalabilecekleri bir sürecin içinde olabilinecek durumun söz konusu olduğunu söyledi. Hem tesis hem de idman sahası adına ciddi yol aldıklarını ifade eden Piskobulu bu süreçte elde edilen gelir adına tüm sponsorlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Paramız hazır

Kulübün bu yıl için planladığı parayı inşaat komitesine aktardıklarını ifade eden Doğan Türk Birliği kulüp başkanı Bayar Piskobulu, işlerin şu an itibariyle pandemi dışında yolunda gittiğini söyledi. Ciddi bir bütçeleri olduğunu ifade eden Bayar Piskobulu, 16 aylık sürede karkası tesis adına tamamlayacaklarını söyledi.

Avcılık kulübü ile sorun kalmadı

İdman sahası konusunda ise Girne Avcılık Atıcılık ile görüştüklerini ve ortada sıkıntı olmadığını iki kurum arasında işin çözüldüğünü söyleyen Piskobulu, saha konusunda ciddi şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Oyuncuları çok özledim

Şubat sonunda Doğan Türk Birliği adına herşeyin çok güzel olacağını belirten Bayar Piskobulu oyuncuları ile telefonda görüşmesine rağmen onları çok özlediğini söyleyerek, herkesin bu zor süreci sağlıklı şekilde geçirmesini diledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ciddi Bütçe Ayırdık..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75