banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Chelsea, Liverpool, Manchester United ve Bayern Münih Yarışa Girdi..!
banner98

Koronavirüs salgını sonrasında Almanya'da lig kaldığı yerden devam ederken, diğer Avrupa ülkelerinde de futbol takımları antrenmanlara başladı. Bunun yanında kulüpler gelecek sezon takıma yapacakları takviyeler için de şimdiden nabız yokluyor.

Bayer Leverkusen'in Alman orta sahası Kai Havertz de gösterdiği başarılı performansla dev takımların dikkatini çekmeyi başardı. Pandemi öncesinde 20 yaşındaki oyuncu için 100 milyon Euro bonservis bedelleri konuşulurken, salgın sonrasında bedelin ne olacağı da Avrupa'da büyük merak uyandırdı.

CHELSEA KAYNAK YARATMAKTA ZORLUK YAŞAMAYACAK

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Liverpool ve Manchester United, Havertz'i kadrosuna katmak istiyor. Liverpool Menajeri Kloop 1.5 yıldır Havertz'in yükselişini takip ediyor. Bunun yanında Chelsea de Alman oyuncunun transferi için bastırıyor. Geçtiğimiz sezon transfer yasağı nedeniyle kasasından para çıkmayan Chelsea, Havertz'in transferi için kaynak yaratmakta zorlu çekmeyecek.

BAYERN DE TAKİPTE ANCAK HAVERTZ PREMIER LİG'E DAHA YAKIN

Havertz ile ilgilenen diğer bir İngiliz takımı ise Manchester United. Yıldız oyuncuyu takip eden ManU, Pogba'nın durumuna göre bu transferde harekete geçecek. Öte yandan, Bayern Münih'in de Alman oyuncuya ilgisi olduğu biliniyor. Ancak, Havertz'in Premier Lig ekiplerine daha yakın olduğu ifade ediliyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75