banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Ocak alev alev yanıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çeyrek finale Yenicami kanatlandı..! (3-1)
banner98





YER
: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Osman Özpaşa-Hakkı Emir-Hakan Gök.

YENİCAMİ: Yusuf- H.Sadıklar- Mahmut (Mustafa dk.72)- M.Altın- Erbay (Emre dk.63)-Hascan- Ünal (Zihni dk.48)- Musa- H.Turan- Promise Orji- Gueye Ousmane

BİNATLI: Ercan (Zeki dk.46)- Devrim- Ömer (Sertaç dk.60)- Ayhan- K.Uçaner- M.Göktaş-Abdullah (Salih dk.70)- Batshi- Çağdaş- Burç- Evor John Bello

GOLLER: Dk.10 H.Turan (pen), dk.10 Promise Orji ve dk.40 Gueye Ousman (YENİCAMİ)

Dk.6 Batshi (BİNATLI)

KIRMIZI KART: Dk.12 Batshi (BİNATLI)

 

 Başkent temsilcisi Yenicami, Kıbrıs Kupası İkinci turu rövanş karşılaşmasında karşılaştığı lig lideri Binatlı’yı ilk devrede bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti ve ismini çeyrek finale yazdırdı.

İlk karşılaşmayı da 2-1 kazanan siyah beyazlılar, rakibini ikinci karşılaşmada da mağlup etti. Konuk ekip Binatlı karşılaşmaya gol ile başladı. 5.dakikada sağdan Kemal Uçaner’in ortasında Yusuf’un sektirdiği topu Çağdaş takım arkadaşı Batshi’ye çıkardı. Batshi’nin de düzgün vuruşu ağlarla buluştu ve Binatlı 1-0 öne geçti.

7.dakikada Binatlı futbolcusu Evor Bello, kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, mutlak bir golden yararlanamadı ve Yusuf topu mükemmel bir refleksle çıkarmayı başardı.

8.dakikada Yenicami eşitliği yakaladı. Bu dakikada sağ çizgiye inen Halil Turan’ın yerden ortası, Mehmet Göktaş’ın eline çarptı, orta hakem Osman Özpaşa penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen golcü isim Halil Turan topu filelere gönderdi ve skor 1-1 oldu.

9.dakikada orta hakem Osman Özpaşa, 4.hakem Mustafa Öztugay’dan da aldığı bilgi doğrultusunda, topsuz alanda Binatlı futbolcusu Batshi’nin Yenicami futbolcusu Ünal’a kasti bir hareket yaptığını yorumladı ve Batshi’ye kırmızı kartını çıkardı. Oyun yaklaşık olarak 5 dakika kadar durdu.

18.dakikada Yenicami öne geçti. Bu dakikada yeni transfer Promise Orji’nin ceza sahası dışından sert ve düzgün vuruşu filelerle buluştu ve skor 2-1 oldu.


26.dakikada Binatlı atağında sağdan Kemal Uçaner’in ortasında Bello uygun pozisyonda topu kafa ile dışarıya attı.

40.dakikada Musa’nın ara pasında Gueye Ousmane düzgün bir vuruşla skoru 3-1 yaptı ve ilk devre Yenicami’nin 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

70.dakikada Hascan’ın mükemmel vuruşunu kaleci Zeki aynı güzellikte doksandan çıkardı.

72.dakikada soldan Çağdaş rakibi Hüseyin Sadıklar’ı geçmeye çalışırken yerde kaldı ve hakem Osman Özpaşa penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Kemal Uçaner, topu dışarıya attı.

 80.dakikada Binatlı futbolcusu Kemal Uçaner, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa istediği gibi vuramayınca top kaleci Yusuf’ta kaldı.

90.dakikada Binatlı atağında Bello’nun uygun durumda vuruşunu kaleci Yusuf önledi, dönen topu Kemal Uçaner tamamladı ancak top dışarıya gitti.

Uzatma dakikalarında Yenicami serbest vuruş kazandı. Musa’nın vuruşunu kaleci Zeki, direk dibinde önledi. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yenicami, Binatlı’yı 3-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75