banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çetinkaya’ya Yeni Görev..!
banner98

2005 yılında Milli Piyangolar’a bağlı Spor Dairesi’nin çatısı altında işe başlayan ve Lefkoşa Atilla Topaloğlu Sahası’ndan sorumlu olan Ersoy Çetinkaya’nın görev yeri değişiyor.

16 yıldır tek başına tesisi adeta cennet bahçesine çeviren, Lefkoşa halkının sağlıklı bir ortamda spor yapması için elinden geleni yapan Ersoy Çetinkaya, 14 Haziran Pazartesi gününden itibaren Spor Dairesi binasında odacı olarak görev yapacak.

Lefkoşa Atilla Topaloğlu Sahası’nın yeni görevlisinin ise henüz ismi açıklanmadı. Spor servisi olarak Ersoy Çetinkaya’ya yeni görevinde başarılar diler, Lefkoşa Atilla Topaloğlu Sahası’nda göreve başlayacak olan yeni ismin ise Ersoy Çetinkaya’nın izinde çalışmalarını sürdürmesini temenni ederiz.

Haber: Necmi Usal

banner116
Anahtar Kelimeler:
Çetinkayaya Yeni Görev..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75