banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çetinkaya son nefeste Ocağı söndürdü..! (3-1)
banner98

 





Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, Ali Karahasan, Turgay Misk, Evren Karademir

Gaü Çetinkaya: Ali Duvarcı (79’Ahmet Gardiyanoğlu), Çağrı, Tunç, Kadir, Serkan (80’Hakan), Erdinç, Tansel, Doğukan (57’Erhan), Sabri, Eko, Lawal

Türk Ocağı Limasol: Cenk, Yunus (88’Eser), Mustafa Ercan, Kaan, Salih Say, Muhammed (45’Mustafa İnanç), Burak, Deniz, Pascal, Ertaç, Uzokwe

Goller: 21’ ve 90+3’(P) Kadir Hakel, 84’Eko (Gaü Çetinkaya), 48’Ertaç Taşkıran (TOL)

Sarı Kartlar: Erdinç (Gaü ÇTSK), Deniz, Yunus, Pascal (TOL)


Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan 23.hafta karşılaşmasında Gaü Çetinkaya, konuk ettiği Türk Ocağı Limasol’u maçın son bölümünde bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti ve ligin bitimine 3 hafta kala liderliğini sürdürdü. Maça konuk ekip Türk Ocağı hızlı başladı.

3.dakikada yaklaşık 35 metre uzaklıktan Ertaç’ın kullandığı serbest vuruşta top üst direkten geri döndü.

10.dakikada gelişen Gaü Çetinkaya atağında Tansel’in vuruşu az farkla dışarıya gitti.


13.dakikada Çetinkaya atağında Sabri’nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Çağrı’nın vuruşu az farkla dışarıya gitti.

14.dakikada Eko’ya atılan uzun pasta golcü futbolcu sol çizgide kaleci Cenk’i çalımlamasına rağmen Cenk topu yeniden kazandı ve sarı kırmızılılar mutlak golden oldu.

21.dakikada kullanılan köşe atışında Sabri’nin kafa vuruşu direkten döndü, dönen topu Kadir kafa ile tamamladı ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.


26.dakikada Türk Ocağı atağında Ertaç kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Çetinkaya savunması tarafından düşürüldü ve penaltı bekledi ancak Serhan Şimşek devam kararı verdi.

35.dakikada kullanılan köşe atışında Salih Say’ın volesi direkten döndü. İlk devre ev sahibi ekip Gaü Çetinkaya’nın 1-0’lık üstünlüğünde sona erdi.

48.dakikada TOL atağında oyuna sonradan dahil olan Mustafa İnanç, Çağrı tarafından düşürülünce orta hakem Serhan Şimşek penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ertaç, Ali Duvarcı’yı geçemedi ancak dönen topa çok sert vuran Ertaç maça dengeyi getirdi 1-1.


58.dakikada gelişen Gaü Çetinkaya atağında Uzokwe’nin soldan ortasında Ertaç’ın kafa vuruşu dışarıya gitti.

76.dakikada gelişen TOL atağında TOL futbolcusu Uzokwe ile Gaü ÇTSK futbolcusu Serkan Önet çarpışınca, Serkan Önet yüzünde kanama olduğundan dolayı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

84.dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Bu dakikada sağdan Eko’nun ortasında top kaleye doğru yöneldi ve önce direğe vurdu, daha sonra Cenk’e çarptı, daha sonra yine direğe vurdu. Yan hakem Turgay Misk, topun çizgiyi geçtiği yönünde kararı olunca sarı kırmızılılar 2-1 öne geçti.


90+4.dakikada Çetinkaya atağında Pascal’ın Tansel’e yaptığı hareket sonrası Serhan Şimşek penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kadir, kaleci Cenk ve topu ayrı köşelere göndererek maçın skorunu tayin etti ve Gaü Çetinkaya konuk ettiği Türk Ocağı Limasol’u 3-1 mağlup ederek ligin bitimine 3 hafta kala liderliğini sürdürdü.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75