banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çerkez; ‘’Turu atmak istiyoruz’’
banner98

 




           Ligde son 19 maçını kazanarak müthiş bir seri yakalayan Yenicami genç takımı ligin 24.haftasında kendi sahasında Doğan Türk Birliği’ni konuk edecek. Genç kartallar eğer bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı başarırsa üst üste ikinci kez şampiyonluğunu ilan edecek. 

‘’Turu atmak istiyoruz’’

Doğan Türk Birliği karşılaşması öncesi görüşlerini aktaran Yenicami A2 takımı teknik patronu Çağan Çerkez, ‘’Doğan Türk Birliği maçına da diğer maçlara hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. Yalnız sınavların başlaması belli başlı sorunları da beraberinde getiriyor tabi. Bu hafta kazanıp uzun maraton olan ve hak ettiğimiz şampiyonluğa erişmek istiyoruz. Doğan Türk Birliği kulübü ve camiası çok değerli kişilerden oluşuyor. Saygı duyduğumuz bir takım. Zaten gerek altyapısı gerek gençlere verdiği önem de ortada. Maça gelince, dikkatli olup az hata yapıp kazanmak istiyoruz ve şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75