banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cenk Şeren; ''40 Yıllık Hasret Bitti''..!
banner98

Takıma sezon başı 4 transfer yaptıklarını ifade eden Yeni Erenköy antrenörü Cenk Şeren, Yeni Erenköy’ün yazdığı tarihte emeği olan herkese teşekkür etti.

Yeni Erenköy antrenörü Cenk Şeren gelen şampiyonlukla ilgili olarak spor servisine verdiği demeçte, Yeni Erenköy olarak 40 yıllık hasrete güzel bir final maçı ile son verdiklerini 24 kişilik oyuncu grubu ile 15 Ocak tarihinde başladıkları yolculuğa Gaziveren final maçında aldıkları galibiyetle tarih yazarak süreci tamamladıklarını ifade etti.

7 galibiyet, 1 mağlubiyet 2’de beraberlik aldıkları 10 maçlık serüvende 26 gol atıp kalelerinde 5 gol gördüklerini belirten Cenk Şeren, sezon öncesi yaptıkları 4 transferle sürece başladıklarını söyledi. Dipkarpaz’dan Barış ve Bavver, Mehmetçik’den Murat Abuzet ve TC’li Sercan Gök’ü transfer ettiklerini söyleyen Yeni Erenköy antrenörü Cenk Şeren, bu 4 oyuncu dışında diğer isimlerin tümünün Yeni Erenköy’ün genç isimleri olduğunu söyledi.

sezon öncesi kulüp Başkanı Kufi Tulga ile yaptığı görüşmede camianın 40 yıllık hasreti olduğunu, ancak kendi değerlerine sahip çıkarak lige girme düşünceleri olduğunu, transfer yapmadan ligde rahat bir yerde süreci tamamlama düşüncesi ile yola çıktıklarını ifade eden Cenk Şeren, ilk maç olan Kumyalı maçı öncesi kendisinin Kumyalı maçının kazanılması durumunda takımın play-off oynayacağını o günden söylediğini ve bu söyleminde yanılmadığını hatırlattı.

2-0 galip geldikleri Kumyalı maçı ile sürece başladıklarını ve 5-1’lik Gaziveren galibiyeti ile süreci şampiyon olarak bitirdiklerini söyleyen Yeni Erenköy antrenörü Cenk Şeren, antrenörlük hayatında ilk kez böyle bir bütünlük ve dayanışma gördüğünü belirterek, ilk 3 hedefi ile yola çıktıkları süreci şampiyon olarak bitirmenin inanılmaz bir duygu olduğunu söyledi.

Çok yorucu ve zor olması yanında keyifli bir sezonu Yeni Erenköy takımı ile geride bıraktıklarını ifade eden antrenör Cenk Şeren, 10 günlük bir dinlenme sonrasında ise karar verecekleri bir dönem olacağını söyledi. Kendisine gelen teklifler olduğunu, 1. Ligden bir kulüp yanında, BTM 1’den iki kulübünün kendisini görüşmeye çağırdığını ifade eden Cenk Şeren, 10 günlük dinlenme sonrasında bir karar vereceğini söyledi. İlk tercihinin 40 yıl sonra gelen başarı sonrası Yeni Erenköy’den yana olduğunu da hatırlatan Şeren, gelen başarının bir kez daha bölgeye ve camiaya hayırlı olmasını belirterek sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75