banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cengiz Uzun KTFF Başkanlığına Aday..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun geçmiş dönemlerde dış ilişkiler sorumluluğunu yapan Cengiz Uzun 4 Haziran’da yapılacağı açıklanan genel kurulda başkanlığa aday olabilmek için çalışmalara başladığını kaydetti.

Ülke futboluna hizmet için çalışacağım

Cengiz Uzun geçmişte Niyazi Okutan başkanlığında dış ilişkiler sorumlusu olarak görev yaptığını ve FIFA ile başlatılan görüşmelerde aktif rol oynadığına dikkat çekerek “edindiğim tecrübe ve bilgileri kullanarak Kıbrıs Türk Futboluna hizmet etmek için çalışacağım” dedi.

Görüşmelere başladım

Uzun adaylık için kulüp temsilcileri ile görüşmelere başladığını ve görüşmelerini tamamladıktan sonra kesin adaylık kararını da vereceğini belirterek “ülke futbolumuzda yapılacak çok işler vardır. Niyazi Okutan başkanlığında başlatılan projelerin meyveleri alınmıştır. Ve bu projelerin devam etmesi gerekir” dedi.

Yönetim kurulu daha sonra

Cengiz Uzun federasyon yönetmenin ekip işi olduğunu belirterek “kulüp temsilcileri ile görüşmelerimi tamamladıktan sonra her kesimden kişilerin olacağı bir yönetim kurulu için de çalışmaları tamamlayarak gerekli açıklamaları da yapacağım” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75