banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Celil İmzaladı, Sıra Sivri’de ..!
banner98




Galatasaray, alt yapıdan yetişen 19 yaşındaki orta saha futbolcusu Celil Yüksel ile resmi sözleşme imzaladı. Celil bu sezonki performansı ile dikkatleri üzerine çeken isim olmuştu. 1998 doğumlu Celil Yüksel bu sezon U21 Ligi'nde lider olan Galatasaray ile 6 maçta forma giydi ve 1 gol attı. Orta sahada iki yönlü oynayan Celil Yüksel'in lakabı ise Modric. Alt yapı hocaları da Celil'in oyun stilini Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Luka Modric'e benzetiyor.


Ahmet Sivri ile birlikte oynayan ve Igor Tudor’un dikkatini çeken isimlerden olan Celil’de, Sivri gibi son zamanlarda devamlı A Takıma çağırılıyordu. Igor Tudor'un Celil'i U21 maçlarında izlediği ve beğendiği bu nedenle resmi sözleşme imzalanmasını istediği öğrenildi.

Celil imza atmasından sonra şu an A takıma göz kırpan isimlerden olan Ahmet Sivri’nin de kısa zamanda profesyonel sözleşmeye imza atması planlandığı öğrenildi.



.Resmi sözleşmeye imza attığı fotoğrafları instagram hesabından paylaşan genç yıldız adayı ayrıca "Bugün hayatımın en güzel günlerinden bir tanesi 6 senedir formasını taşıdıgım kulübümle profosyönelliğe adım attım işte asıl iş bundan sonra üstümde emeği olan kahrımızı çeken aileme kulüp çalışanlarına ve hocalarıma ve beni destekleyen arkamda duran bütün taraftarlara ayrı ayrı teşekkür ederim artık daha fazla çalışmaya devam..." notunu düştü.


15 kez Milli Takım'ın çeşitli kategorilerine davet edilen genç oyuncu 2012 yılında Ayazağaspor'dan transfer edilmişti.

.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75