banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cedric ve Allen geliyor..!
banner98

 




Hazırlık sürecinde denediği yabancılardan istediğini bulamayan Batı temsilcisi Lefke’de, geçtiğimiz sezonlarda takımın yabancı oyuncuları olan Cedric Fein ve Allen Adeniyi Assogba ülkemize getirtiyor.

2010 yılından beridir ülkemizde top koşturan Allen Adeniyi Assogba, son 2 sezondur Lefke’de forma giyiyordu. 28 yaşındaki oyuncunun yeni sezonda da Lefke forması giyeceği öğrenildi.

Lefke’de yeni sezonda bir diğer yabancı futbolcu ise Cedric Fein olacak. GAÜ Çetinkaya, Yenicami ve Lefke’de forma giyen 30 yaşındaki forvet, yeni sezon için menekşe beyazlılarla anlaşma sağladı.

Her iki oyuncunun da Pazar günü 10.30 uçağı ile ülkemize geleceği ve Lefke’de antrenmanlara başlayacağı bilgisi edinildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75