banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Capital ile Limasol Finalde..!
banner98

Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası'nda organize edilen turnuvanın yarı finalinde Novabank-Capital Bank ve KKTC Merkez Bankası-Limasol Türk Kooperatif Bankası karşı karşıya geldi.

Capital farkı: 7-0

Gecenin ilk maçında Novabank ile Capital Bank finale kalabilmek adına sahaya çıktı. Mücadelenin başından sonuna üstün taraf olan Capital Bank, sahadan da 7-0’lık net bir skorla galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

Limasol Türk Kooperatif Bankası finalde: 4-2

Bir diğer yarı final mücadelesinde ise KKTC Merkez Bankası ile Limasol Türk Kooperatif Bankası karşı karşıya geldi. Maçtan 4-2’lik skorla galip ayrılan Limasol Türk Kooperatif Bankası, finalde Capital Bank’ın rakibi oldu.

Finaller 4 Ekim Perşembe günü oynanacak

Turnuvada üçüncülük ve final mücadeleleri 4 Ekim Perşembe günü oynanacak. Novabank ile KKTC Merkez Bankası üçüncülük, Capital Bank ile Limasol Türk Kooperatif Bankası ise final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Maç Programı:

4 Ekim Perşembe:

Saat 19.00-20.00 Novabank-KKTC Merkez Bankası (Üçüncülük)

Saat 20.00-21.00 Capital Bank-Limasol Türk Kooperatif Bankası (Final)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75