banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cantürk: “Görneç’i hak ettiği yere çıkaracağız’’
banner98

 




Görneç teknik direktörü Hüseyin Cantürk yaptığı açıklamalarda Görneç olarak istedikleri gibi bir ilk devre geçiremediklerini ancak devre arasında yaptıkları beş transferle kadrolarını güçlendirerek ikinci yarıda Görneç’i hak ettiği yerlere çıkaracaklarına inandığını ifade etti. Cantürk açıklamalarında Görneç olarak ikinci devre hazırlıklarına 2 Ocak tarihinde başladıklarını ve ara vermeden devam ettiklerini söylerken, bugünden itibaren 4 günlük bir kamp sürecine girerek sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdüreceklerini ifade etti.

Hüseyin Cantürk açıklamalarında bugüne kadar dört hazırlık karşılaşması oynadıklarını ve önümüzdeki günlerde de takımın birbirine uyum sağlaması, takım oyununun oturması ve takımın durumunu görmeleri açısından üç hazırlık karşılaşması daha oynayacaklarını ifade etti. Cantürk 23 Ocak Cumartesi saat 14:00’da Görneç ‘te Akova ile, 26 Ocak Salı saat 18:00’da Balıkesir’de İskele Trabzon ile ve 30 Ocak Cumartesi Çanakkale ile birer hazırlık karşılaşması oynayacaklarını sözlerine ekledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75