banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Afün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cantaş; ‘’Baskıyı erken atlatan turu geçecek’’
banner98

 





18 Haziran Cumartesi günü Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’nda yarı final vizesi için Baf Ülkü Yurdu ile karşılaşacak olan Yenicami’de bu yıl da hedef final oynamak.

‘’Çocuklarımız büyük maçlar oynamaya alışkın’’

Baf Ülkü Yurdu maçı öncesi Arenasporkolik spor servisine görüşlerini aktaran Yenicami U15 teknik direktörü Burcan Cantaş, ‘’Baf Ülkü Yurdu karşılaşması çok zor geçecek. Rakibin kim oluşu bizi pek ilgilendirmiyor. Her maça nasıl hazırlanıyorsak, bu maça da aynı şekilde 4 idmanla hazırlanıyoruz. Bu yıl da hedefimiz her zaman olduğu gibi final oynamak. Bunu başarabilecek güçteyiz. Her iki takımın taraftarlarının da bu karşılaşmaya ilgi göstereceğini düşünüyorum. Rakibimiz henüz kalesinde gol görmedi, savunmayı iyi yapan bir ekip. Son yıllarda elde edilen başarılardan sonra çocuklarımız kalabalık tribünler önünde maça çıkmaya alıştılar. Bu karşılaşmada da stres ve baskıyı erken atlatıp, sakin olacak olan tarafın turu geçeceğini düşünüyorum’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75