banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Canbulat “Süreci devam ettirmek istiyoruz”
banner98

Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canbulat son dönemde iyi bir seri ve tempo yakaladıklarını ve bu süreci devem ettirmek istediklerini söyledi. Takımda zorlu Doğan Türk Birliği maçı öncesi eksik oyuncu bulunmadığını da belirten Şenol Canbulat, güzel ve keyifli bir karşılaşmada yer almak istediklerini ifade etti.

On üçüncü haftada karşılaşacakları rakipleri Doğan Türk Birliği’nin iyi ve güçlü bir ekip olduğunu belirten Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canubulat, geride kalan 6 haftada olduğu gibi iyi mücadele sonrası istediklerini alan taraf olmak arzusunda olduklarını söyledi. Ayaklarının yere bastığını, karakterli ve çalışkan oyuncu grubu ve teknik ekibi ile birlikte yollarına planlamaları doğrultusunda devam ettiklerini söyleyen Şenol Canbulat, doğru zamanda doğru işleri yaparak Doğan Türk Birliği maçından iyi sonuçla ayrılmak istediklerini aktardı.

İyi sürecin devam etmesi ve iyi noktaya gelme adına Doğan Türk Birliği, Lefke ve Yenicami maçlarından iyi neticelerle ayrılmak istediklerini aktaran Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canbulat, oyuncu grubunun önlerinde bulunan zorluk derecesi bu 3 maçtan iyi neticelerle çıkabileceğini ifade etti. Futbol anlamında ve sahadaki mücadeleden son derece memnun olduğunu sözlerine ekleyen Şenol Canbulat, Doğan Türk Birliği maçı öncesi takımda eksik oyuncu bulunmadığını belirterek iyi mücadele sonrası iyi sonuçla karşılaşmadan ayrılmak istediklerini aktardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75