banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Canbulat; "Moral Ve Motivasyonumuz Üst Seviyede"
banner98

Canbulat yaptığı açıklamalarda Hamis’in sakatlığının bu karşılaşma için belirsiz olduğunu, Makoun’un ise kırmızı kart cezasından dolayı takımdaki yerini alamayacağını belirtti.

Geçen hafta ki Gençlik Gücü karşılaşmasında oyundan alınırken kenar yönetime tepki gösteren ve bunun akabinde yönetim kurulundaki bazı üyelere söylemleri ve davranışları dolasıyla Mustafa Yaşınses’in süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

İlk devrenin son 4 maçına girilirken çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayan Şenol hoca, zorluk derecesinin üst düzeyde olacağı bir mücadele olacağını, rakibin tehditlerini bildiklerini ancak hedeflerinin 3 puan alarak seriyi devam ettirmek olduğunu sözlerini ekledi.

Genç oyunculardan Mejdi, Mustafa, Vakkas, Memduh ve adını sayamadığımız diğer futbolcu arkadaşların çalışma ahlakı, kendilerini adanmışlık ve gelişmeye açık potansiyellerinden çok memnun olduğunu belirten Şenol Hoca, bu oyuncuların geleceklerinin bu çalışma azmiyle parlak olduğunu söyledi.

Takım savunmasının istikrar sağladığını ve bu konuda çok memnun olduğunu belirten Şenol hoca, hücum hattındaki Burak, Yasin ve Billy’nin performans olarak istediklerini noktaya geldiğini söyledi. Yasin’in ve Burak’ın hücumda sorumluluk aldığını ve skora etki ettiğini belirtti. Takımın eksik gördüğü noktalardan birinin çok koşan ve savaşan Billy’e pozisyon hazırlayıp topu servis etmek olduğunu düşünen Şenol hoca bu konuda da çalışmalarını sürdüklerini vurguladı.

Takımın kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu bu sezon için hedeflerinin üst sıralarda yer almak olduğunu belirten Şenol Hoca, spesifik bir lig sırası belirlemediğini ancak potansiyellerini sahaya yansıttıklarında hiçbir şeyin sürpriz olmadığı söyleyerek sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75