banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Canbulat “Doğruları yapıp kazanmak istiyoruz”
banner98

Türk Ocağı’nın ligin iyi takımı olduğunu, bunu da aldığı sonuçlarla gösterdiğini belirten Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canbulat, takımının yine her hafta olduğu gibi iyi mücadele ve disiplinli oyun anlayışı sonrasında istediklerini alan taraf olacaklarını belirtti. Türk Ocağı maçı öncesi Mejdi dışında eksik oyuncuları olmadığını belirten Şenol Canbulat, Pazar günü oynayacakları zorlu maç öncesi hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Pazar günü konuk olacakları Türk Ocağı maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canbulat, rakibi her yönü ile iyi analiz ettiklerini, bu nedenle Pazar günkü karşılaşmada doğru sayısını daha fazla yapan taraf olmak istediklerini söyledi. Özveri ve disiplin olarak çok iyi noktada olduklarını söyleyen Canbulat, saha içi mücadelesi olarak da, oyuncu grubunun çok iyi durumda olduğunu ifade etti. Hem defansif hem de ofansif olarak Türk Ocağı’nın ligin iyi takımlarından olduğunu aktaran Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canbulat, takımın kazanmaya alıştığını, bununla birlikte ayaklarının yere basarak yola devam etme düşünceleri olduğunu aktardı. Önlerinde hedef olduğunu bunu da oyuncu grubunun çok iyi kavradığını ve bilincinde olduğunu ifade eden Canbulat, Türk Ocağı karşısında iyi oyun sonrasında iyi sonuçla haftayı noktalamak istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75