banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Canbulat; “Bireysel Çalışmaları Başlatacağız”
banner98

Genç ve koşan bir takıma sahip olduklarını belirten Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canbulat, oyuncu grubunun sürecin en başından beri bireysel olarak çalıştığını söyledi. Oyuncu grubunun büyük bölümünün köy yerinde olmasının avantaj olduğunu ifade eden Canbulat, kısa süre içinde oyuncularını koşulara başlatacaklarını ifade etti.

Lige dönmek istediklerini futbolu da çok özlediklerini ifade eden Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canbulat, yapılacak olan testlerin sonrasında ki tedbirlerin de iyi bir planlama ile ele alınması gerektiğini söyledi.

Tedbirleri elden bırakmadan normal hayata illa ki dönüleceğini ifade eden Şenol Canbulat, sürecin de en sağlıklı şekilde tamamlanacağına inandığını söyledi. Elbette oyuncu grubunun ilk günkü gibi olmadığını ancak onları toparlama adına girişim başlattıklarını ifade eden Canbulat, karakterli oyuncu grubunun bu süreci de en iyi şekilde geçireceğini söyledi.

Verdikleri rapor doğrultusunda oyuncu grubunun bireysel olarak çalışmalarına devam etttiğini ifade eden Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canbulat, tek isteklerinin sıfırlanmış durumun yeniden hareketlenmemesi ve süreci sağlıklı şekilde noktalamak olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75