banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Canaltay “Kulübe Başkan olarak risk aldım’’
banner98

 




         Derviş Canaltay kendisinin hiçbir siyasi beklentisi olmadan bu köye başkan olduğunu söylerken şunlar söyledi.

 “Ben kasasında 1 milyon TL olan bir kulüp ve şampiyonluğa oynayan bir kulübe başkan adayı olmadım. 12 lisanslı futbolcusu olan ve Süper Lige yeni çıkan bu kulübe başkan olarak risk aldım. Bütün köy halkının desteği ile güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.  

  Köylünün onayının kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Canaltay, yönetimin yüzde sekseninin köylüden oluşacağını ve sadece dışarıdan kendisinin birkaç güvendiği arkadaşını yönetime katacağını söyledi.


  Derviş Canaltay, başkan adayı olarak hedeflerini de açıklarken kulübe bir sezon başkan olmak için gelmediğini ve uzun yıllar içerisinde tesisleşerek geçmişte olduğu gibi altyapıdan oyuncu çıkartarak Yeni Boğaziçi ruhunu yansıtan, savaşan bir takım kurmak olduğunu söyledi.

  Derviş Canaltay, son olarak kulübün gelirlerinin düşük olduğunu ve bu durumu çözmek için çalışmalar yaptığını aynı zamanda Ana sponsorluk için görüşmelerini sürdürdüğünü söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75