banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çanakkale’den KTFF’ye Müracaat..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi bu hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanıyor. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Akdeniz Spor Birliği bu hafta karşılaşacağı Çanakkale takımında sakatlıklar büyük sıkıntı oldu. Ligde son oynanan Göçmenköy maçına sahaya 10 kişiyle çıkan ve oyun içerisinde de 4 sakat veren Çanakkale oyuncu sayısının 6’ya düşmesi nedeniyle maç tamamlanamamış ve Göçmenköy 4-0 hükmen galip sayılmıştı. Çanakkale cephesi bu hafta oynanması gereken Akdeniz Spor Birliği maçının hem lig sıralamasına etki etmeyecek olması nedeniyle, hem de sakat oyuncularının henüz iyileşememesi nedeniyle KTFF’ye müracaat ederek bu maçın oynanmaması talebinde bulundu. KTFF’nin bu talebi olumlu karşılaması bekleniyor.

Play-Off Grubu’nun diğer maçında ise Mağusa Spor Akademisi ile Göçmenköy takımları karşı karşıya gelecek. Kazanan takımın ligde ikinci olacağı karşılaşmada Göçmenköy’e beraberlik de yetiyor. Play-Out Grubu’nda ise Geçitkale ile Merit Alsancak Yeşilova takımları karşılaşacak. Bu maçın kazananı da ligi beşinci olarak tamamlayacak. Geçitkale’ye beşinci olabilmek için beraberlik de yetiyor. Play-Out maçı bayramın ikinci günü, Play-Off maçı ise bayramın üçüncü günü oynanacak.

Program şöyle:

Play-Out

16 Haziran 2018, Cumartesi

17.30 Geçitkale-Merit Alsancak Yeşilova (Ortaköy Sahası)

Play-Off

17 Haziran 2018, Pazar

17.30 Mağusa Spor Akademisi-Göçmenköy (Ortaköy Sahası)

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75