banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çanakkale’den 2 Takviye..!
banner98

 




Teknik direktör Ahmet Ogan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Çanakkale yönetimi ligin ilk devresinde Dumlupınar takımında forma giyen Türkiye’li futbolcu Ramazan Sağdiş’i transfer ederek yabancı kontenjanında ilk transferi gerçekleştirmiş oldu.

Dumlupınar forması altında 1 maç hariç tüm karşılaşmalarda 738 dakika forma giyen Ramadan Sağdiş, 2 gol attı. Ofansif hücum oyuncusu olan Ramadan Sağdiş ile ilk ilk yabancı transferini gerçekleştiren Çanakkale var olan hücum hattını daha da güçlendirmiş oldu.

Ligin ilk devresinde Mağusa Türk Gücü yönetimi ve teknik kadrodan izin alan Çanakkale yönetimi Süleyman Devecioğlu’nun antrenmanlara çıkararak, takımla birlikte iki aydır antrenmanlara katılıyor.

Mağusa Türk Gücü altyapısından yetişen ve Maraş, Mormenekşe takımlarında kiralık olarak forma giyen Süleyman Devecioğlu’nu transfer ederek orta sahaya güç katmış oldu.

Sezon öncesinde Kulüp başkanı İbrahim Şeker, yönetim ve teknik direktör Ahmet Ogan ile sürdürülen transfer çalışmalarında 1 futbolcu daha transfer ederek transferi noktalayacak olan Çanakkale transfer girişimlerinde sonuçlanmak üzere olan isim kısa sürede açıklanacağı belirtildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75