banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cahitoğlu, Zeki Ziya’yı kabul etti..!
banner98




Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Hava Sporları Federasyonu Başkanı Zeki Ziya ve sporcuları kabul ederek görüştü. Slovakya Martin’de düzenlenen F3J Planör Model Uçak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı adına yarışan KKTC Planör Model Uçak Milli takımını elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Cahitoğlu, başarı öyküsünü sporculardan dinleme fırsatı buldu.

Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu kabul de yaptığı açıklamada hava sporlarının zahmetli ve önemli bir uğraş olduğunu, uluslararası alanda başarı kazanmanın hiç kolay olmadığını belirtti. Federasyonu başarılarından dolayı kutlayan Hüseyin Cahitoğlu, federasyonun Zeki Ziya başkanlığında olduğu yerden daha ileriye gideceğine inandığını kaydetti. Hava Sporları Federasyonu Başkanı Zeki Ziya da, Spor Dairesinin desteği ile federasyonu olduğu noktadan çok daha iyi yerlere getirmek için uğraştıklarını ve bunun sözünü verdiklerini belirtti.

Zeki Ziya uluslararası yarışmalardan kupa ve şampiyonlukla dönüldüğünü birçok uluslararası yarışmanın KKTC’de yapılması için girişimlere başladıklarını kaydetti. Kabulde, sporcuların uluslararası yarışmalarda kazandığı kupa ve madalyalar da sunuldu.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75