banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Cihangir
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cahitoğlu, Göçmenköy Stadında inceleme yaptı..!
banner98
 



Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek Cysings Construation Direktörü Emrah Çakır’dan bildi aldı. Göçmenköy Fahri Başkanı Arslan Bıçaklı’nın da hazır bulunduğu inceleme sırasında, yapım çalışmalarının ve teslim tarihi hakkında bilgi alındı.                                                                                                                                           

Çakır: Aralık başı halı serimi başlıyor   
                                                                                    

Cysings Construation Ltd Direktörü Emrah Çakır Göçmenköy stadının yapım süreci ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “sahadaki drenaj işleminin tamamlandığını, drenaj borularının ise yerleştirilip kapatıldığını söyledi. Yarın(Bugün), bordür örme işlemine geçileceğini aktaran Emrah Çakır, zeminin bir hafta içerisinde ondülasyon aşamasına geleceğini söyledi.

Sentetik zemin sürecinin planlamaları doğrultusunda devam ettiğini aktaran Cysings Construation Ltd Direktörü Emrah Çakır, Aralık başında ise halı serimi’ne geçeceklerini belirterek, ligin ilk devresinin son maçı olan, Göçmenköy- Hamitköy karşılaşmasında sahanın açılışının hedeflendiği söyledi.   



Bıçaklı: Heyecanlıyız
     
                                                                                                                            

Göçmenköy Fahri Başkanı Arslan Bıçaklı ise yaptığı değerlendirmede yıllarca sahanın hep kötü durumu ile ön planda olduğunu, sahanın bitişi ile birlikte yıllardır çektikleri büyük sıkıntıların ise son bulacağını belirtti.

Bu tesisin yapılmasında başta Başbakan Sayın Hüseyin Özgürgün, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve ekibine sonrasında ise yetkili firmaya sonsuz teşekkür ettiklerini söyleyen Bıçaklı, yeni bir tesisin daha Lefkoşa bölgesine kazandırılmasından dolayı inanılmaz heyecanlı ve mutlu olduklarını aktardı.                                       


Cahitoğlu: Gün sayıyoruz
                                                          


KKTC Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ise yaptığı değerlendirmede çok kısa süre önce sahanın yapımı için imzaların atıldığını, bugün ise sahanın büyük kısmının tamamlandığını belirtti.

Sentetik zeminin kısa süre sonra tamamlanacağını da aktaran Cahitoğlu, sürecin planladıkları gibi devam ettiğini kısa bir zaman sonra ise artık Göçmenköy’ün idmanları ile birlikte maçlarını burada yapacağını, bununla birlikte ise Lefkoşa takımlarına bu sahanın kapılarının açık olacağını söyledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75