banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çağer ‘’Zirveyi Zorlayacağız”
banner98

Hafta sonu başlayacak zorlu maratonla ilgili olarak açıklama yapan Esentepe Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, sezon öncesi kadroyu büyük ölçüde koruduklarını iyi ve diri takım olmayı hedefleyerek yeni sezonun çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Şu an itibariyle tek eksik noktalarının stoper olduğunu belirten Hüseyin Çağer, bu mevkiye nokta atışı yapmaları durumunda ise ligi zorlayacak Esentepe takımının yeni sezonda olacağını aktardı. Umut Göktaş ile anlaşma sağlayamadıklarını bu nedenle Nersin’e yöneldiklerini belirten Esentepe Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, Nersin’le ilgili olarak tek sıkıntının oyuncunun kendisi olduğunu söyledi.

22 kişilik oyuncu grubu ile sezon başından beri özverili ve disiplinli çalıştıklarının altını çizen Hüseyin Çağer, 30 haftalık zor periyod öncesi alternatifli, diri ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını vurguladı. TC’li oyuncuları Furkan ve Eray’dan da son derece memnun olduğunun altını çizen Hüseyin Çağer stoper konusunu çözmeleri durumunda ligde istedikleri noktaya gelme adına sıkıntılarının kalmayacağını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75