banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çağer; “Sonuna kadar yarışacağız”
banner98

Başkan, yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarla tek yumruk olduklarını ve ligde kalma adına sahaya her şeylerini vereceklerini belirten Hüseyin Çağer, sonuna kadar bu yarışı bırakmayacaklarının altını çizdi. Önceki hafta aldıkları galibiyetin çok önem arz ettiğini ve bu galibiyetin takımın moral, motivasyonunda pozitif yönde etki gösterdiğini söyleyen Çağer, kazanılan Doğan Türk Birliği karşılaşmasından sonra oynayacakları Baf Ülkü Yurdu mücadelesinin artık müthiş önemli bir maç haline geldiğini ve kazanılan galibiyetin anlamını yitirmemesi açısından kazanmaktan başka bir yolları olmadığını vurguladı.

Bu önemli mücadele öncesi Esentepe’nin birçok eksiği bulunduğunu belirten Çağer. Mustafa Kılıç ve Vurkan Görneçli’nin hafif sakatlıkları olduğunu, takıma devre arasında katılan ve adeta direksiyona geçip takımın yıldızı konumunu alan Junior’un ise maça yetişmesi için büyük çaba sarf ettiklerini ve Junıor’un oynayıp oynayamayacağının maç günü belli olacağını, kırmızı kart cezalısı Muhammet Ali Karal’ın ise takımda yer almayacağını belirtti.

Harika bir taraftar grubuna sahip olduklarının önemini ön plana çıkaran tecrübeli teknik adam Hüseyin Çağer, taraftarların antrenmanlarda dahi onları yalnız bırakmadığını belirtti. Gelinen aşamada onların bu verdikleri desteğe devam edeceklerinden şüphesi olmadığını ve onlarla birlikte bu zorlu günleri geride bırakacaklarına olan inancının tam olduğunu tekrarlayarak sözlerine son verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75