banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çağer; ‘’Dönüşüm muhteşem olacak’’
banner98





          Sezon başında Lapta’dan Alsancak Yeşilova’ya bonservisli olarak transfer edilen 1992 doğumlu hücum oyuncusu bilindiği üzere sezon öncesi oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanmış ve ameliyat olarak sezonu neredeyse kapatmıştı. Sakatlığı düzelen Cevdet, geçtiğimiz gün oynanan Yeşilova-Türkmenköy karşılaşmasında 5 dakika forma şansı buldu ve golünü atarak sahalara geri döndü.

‘’Dönüşüm muhteşem olacak’’

Arenasporkolik spor servisine attığı gol sonrası duygu ve düşüncelerini aktaran Cevdet, ‘’6 ay gibi uzun bir aradan sonra sahalara dönebilmek benim için çok özel ve çok güzel bir duygu. Yeni takımım Alsancak Yeşilova için sene başı elimden gelen her şeyi vermek istediğim bir sezon olmasını hedeflerdim ama şansızlık yakamı bırakmadı, çapraz bağım koptu ve sakatlandım. Takım arkadaşlarım, yönetim ve başkanım sağolsun hiçbir şeylerini benden eksik etmediler. Çok iyi bir camiada top oynuyor olmam benim için mutlu verici bir durum. Bir de bildiğiniz gibi 1.lige yükseldik. Sakatlığm da git gide iyileşiyor ve bu hafta da kadrodaydım. Hocam bana 5 dakika görev verdi ve ben de sahalara golle döndüğüm için çok mutluyum. Bu hafta çok önemli bir Tatlısu maçımız var. Çok az olsa da şampiyonluk ümidimiz sürüyor. Kalan 2 maçımızı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. 1.lige de çıktığımız için mutluyum. Seneye asıl Cevdet’i göreceklerine inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

 

HABER: NECMİ USAL

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75