banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çağdaş resmen Binatlı'da..!
banner98

 


Batı temsilcisi Binatlı, Yenicami'nin başarılı sol kanat oyuncusu Çağdaş Arslan'ı kadrosuna kattı.

Bilindiği üzere Arenasporkolik spor servisi olarak Çağdaş transferini geçtiğimiz ay duyurmuştuk. Dün yapılan görüşme sonrasında Binatlı ile Yenicami 45,000 TL’ye el sıkışarak transferi gerçekleştirdi.

Dün antrenman sahasında görüştüğümüz Çağdaş, Binatlı’da tekrar oynamaktan mutlu olduğunu belirtirken takımı adına her şeyi yapacağını da dile getirdi.

Kulüp Başkanı Orsel Neşe ve teknik adam Gökmen Davutoğlu da Çağdaş’ı yeniden kendi takımlarında görmekten çok mutlu olduklarını ve takıma katkısının daha önce olduğu gibi çok olacağını belittiler. Çağdaş’ın katılması ile de çok daha güçlü olduklarını belirtirlerken başka transferlerinin de olabileceğini dile getirdiler.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75