banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede Mormenekşenin şakası yok (42)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

C Lisans Antrenörlük Kursu 14 Ekim'de..!
banner98

Kursa başvurmak isteyenlerin, başvuru formunu 4 Eylül ile 30 Eylül 2019 tarihleri arasında doldurulup, gerekli evraklar ile birlikte KTFF Genel Sekreterliği’ne ulaştırılması gerekmektedir. Kurs başlangıç tarihi 14 Ekim 2019 olup, tek oturum olarak yapılacaktır. Kursa başvuruda bulunup kabul alan şahıslara kurs eğitim içeriği e-posta yoluyla ulaştırılacaktır. E-posta kullanmayan şahıslar kurs eğitim içeriğini KTFF’den teslim edebileceklerdir.

BAŞVURU KOŞULLARI

1) Aşağıdaki koşulları yerine getiren kişiler, “KTFF C” Antrenör Lisansı Kursu’na katılmak için, başvuruda bulunabilirler:

a) Teknik Adamların Eğitim ve Sınıflandırılması Talimatı’nın 5. maddesindeki şartları yerine getirmiş olmak; *

  1. b) KTFF tarafından ilgili yıl için belirlenmiş olan kurs ücretini yatırmış olmak.**

2) Kaleci Antrenör kursunda başarılı olan kaleci antrenörleri KKTF C Antrenör Lisansına sahip olurlar.

3) KKTC “A” Milli takımında forma giyen kişilerde kursa katılmak şartıyla ve KTFF Yönetim kurulunun uygun görmesi halinde KTFF C Antrenör Lisansı alma hakkına sahiptirler.

* Madde 05 - YABANCI UYRUKLU TEKNİK ADAMLAR

  1. A) Yabancı uyruklu teknik adamlar yalnızca en üst ligde çalışma hakkına sahiptir. Diğer liglerde mücadele eden takımlar hiçbir unvan altında yabancı teknik adam çalıştıramazlar. Ancak AB vatandaşları buna tabi değildir.
  2. B) En üst ligdeki takımları sportif başarısızlık nedeniyle bir alt lige düşen kulüplerin teknik adamları, kulübü ile olan sözleşmeleri sona erene kadar bu ligde görev alabilirler.
  3. C) Yabancı teknik adamlarda aranacak şartlar her yıl KTFF tarafından tespit ve ilan edilir. Ancak AB vatandaşı olanlar için UEFA kriterlerini haiz geçerli bir diploması olması ve KTFF tarafından tescil edilmesi gerekmektedir.

Ç) İşbu talimat ile KTFF tarafından tespit ve ilan edilen hususlara aykırı olarak herhangi bir unvan altında yabancı uyruklu teknik adam istihdam eden kulüpler hakkında Futbol Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır.

** 2019-2020 Futbol Sezonunda açılacak olan C Lisans Antrenörlük Kursu için belirlenmiş olan kurs başvuru ücreti 3.000 TL(Üç bin Türk Lirası)dır. Kurs ücreti başvuru evraklarının KTFF Genel Sekreterliği’ne teslimi sırasında makbuz karşılığı yatırılmalıdır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

“KTFF C” Antrenör Lisansı Kursu’na kayıt yaptırmak isteyen adaylar, aşağıdaki belgeleri kayıt görevlisine vermekle yükümlüdürler:

  1. a) Kimlik kartı örneği;
  2. b) 2 adet vesikalık fotoğraf
  3. c) En az lise veya dengi okullardan mezun olduklarına ilişkin diploma veya öğrenci belgesinin aslı veya örneği;
  4. d) Polis Genel Müdürlüğünden alınmış adli sicil sabıka kaydı; (kurs tarihinde 15 gün önceki tarihli olabilir)
  5. e) Herhangi bir sağlık kuruluşundan alınmış sağlık raporu;
  6. f) Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı İlkyardım Sertifikası örneği;
  7. g) Kurs ücretinin yatırılmış olduğuna ilişkin makbuz veya banka dekontu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75