banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Büyük Takas Gerçekleşti..! Piro Ocak’ta, İrfan Yeşilova’da..!
banner98

İlk devre sonuna doğru takımla yaşadığı sorunlar sonrası devre arasında Merit Alsancak Yeşilova ile yollarını ayıran Hasan Piro, dün T.Ocağı’nın bir süredir ısrarlı isteği sonuncunda transfer gerçekleşti.

Gün boyu devam eden görüşmeler sonrasında T.Ocağı, Merit Alsancak Yeşilova’ya özellikle son haftaların başarılı kalecisi İrfan Özbay’I vererek Hasan Piro’yu kadrosuna kattı.

Türk Ocağı, akşam saatlerinde başarılı file bekçisini kampa dahil etti. Milli Kaleci Hasan Piro’nun bugün oynanacak Ozanköy maçında T.Ocağı forması giyip kalede olması bekleniyor.

Milli Kaleci Hasan Piro dün kampa katılması ile birlikte, gece T.Ocağı’nın Kaleci antrenörü Ozan Uzunoğlu tarafından otelin spor salonunda ter idmanına alındı.

Yeşilova ile anlaşan İrfan Özbay’da akşam üstü Türk Ocağı kampından ayrılarak Merit Alsancak Yeşilova’nın kamp yaptığı Merit Hotelde yeni takımı ile kampa katıldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75