banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BÜY ve Çetinkaya 1-1’lerini Üzmediler..!
banner98

Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

Hakemler: Turgay Misk, Özal Çağlayan, Ali Akçınar

Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, Erdinç, Joseph, Lawal, Hasan, Ahmet, Fikri, Mehmet (Azat dk. 82), Hafız, İbrahim, Tahsin

Çetinkaya: Atakan, Tunç (Burak dk.79), Hakan (Erhan dk. 65), Serkan, Batuhan, Behiç, Ömer, Doğukan (Samet dk.88), Amani, Ugo, Çağdaş

Goller: 59.Dk Joseph (Baf Ülkü Yurdu)80.Dk Ömer (Çetinkaya)

Kırmızı Kart: 77.Dk Hafız Konkoni (Baf Ülkü Yurdu)

K.pet Süper Ligde ikinci yarının ilk maçında Baf Ülkü Yurdu ile Çetinkaya ikinci yarıda buldukları gollerle maçtan beraberlikle ayrıldılar.

18. dakikada gelişen Çetinkaya atağında Lawal ile kaleci Erdoğan topu bir birlerine bırakmak istediler. Arayan giren Amani oldu. Ancak Lawval topu kornere atarak tehlikeyi önlemiş oldu.

23. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında defansın arkasına atılan topa Batuhan ile Joseph birlikte koştular. Ceza alanına girmeden Batuhan’ın rakibine hareketini hakem faul olarak değerlendirdi. Ahmet’in kullandığı serbest vuruşta top barajda kaldı.

59. dakikada ev sahibi öne geçti. Bu dakikada M. Göktaş sağ taraftan oseph’in koşu yoluna çok iyi bir top attı. Joseph’in bekletmeden vuruşunda yan direğe de çarpan top ağlara gitti ve Baf Ülkü Yurdu rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

67. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında pasında M.Göktaş kaleci Atakan ile karşı karşıya kaldı. Müsait pozisyonda kalecinin üzerinden aşırttığı top yan direğin hemen yanından dışarı gidince Baf Ülkü yurdu bir golden oldu.

77. dakikada rakibine faul yapan Hafız Konkoni ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımını sahada 10 kişi bıraktı.

80. dakikada skora denge geldi. Gelişen Çetinkaya atağında Baf Ülkü Yurdu ceza alanının hemen önünde rakip futbolcunun topu ellediği gerekçesi ile Çetinkaya lehine bir serbest vuruş verdi. Ömer’in şutunda defansa da çarpan top ağlara buluşunca skor da 1-1 oldu.

90+5’nci dakikada gelişen Çetinkaya atağında genç Erhan defansın hatası ile kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu filelere gönderemedi ve takımını galibiyetten etmiş oldu.

Fotolar : Cemil Garip 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75