banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BÜY ve Binatlı Tökezliyor..!
banner98

Baf Ülkü Yurdu sezonun ilk yarısında 24 puan toplarken ikinci yarıda geride kalan 5 maçta puanla tanışamadı. Binatlı ilk yarıda topladığı 15 puana ikinci yarıda geride kalan 5 haftada sadece 3 puan ekleyerek 18 puana ulaşabildi.

Baf Ülkü Yurduplay-out potasının 1 puan üzerinde yer alırken, Binatlı play-out potasının ortasında yer alıyor. Bu yarıdaki kötü gidişlerine dur diyemezlerse treni kaçırabilirler.

Baf Ülkü Yurdu:

İlk yarıda sezona iyi başlamamasına rağmen ilerleyen haftalarda üst üste kötü sonuçlar aldı. Daha sonra tekrar toparlanıp 6 haftalık bir çıkış yakaladıktan sonra aldığı mağlubiyetlere son haftalarda eklediği puanlarla ilk yarıyı 24 puanla tamamladı.

Devre arasında takımdan ayrılanların yerine alınan futbolcular bu haftaya kadar istenileni veremediler. Yedek kulübesinin de çok genç ve tecrübesiz olması onların bu yarıdaki en büyük sıkıntılarından olacak. İlk yarıda 28 gol atıp kalesinde 32 gol görürken ikinci yarıda oynadıkları 5 maçın hiçbirinde puanla tanışamadılar ve attıkları 3 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü.

Hafta sonu oynayacakları Göçmenköy maçını kazanamazlarsa onları çok daha zor günler bekleyecek gibi. Belki de çok daha farklı sesler de çıkacak. Kazanırlarsa hem rakiplerinin üzerine çıkacak hem de geride kalan haftalar için en büyük ihtiyaçları olan morali kazanmış olacaklar.

Baf Ülkü Yurdu’nun ikinci yarıda aldığı skorlar.

Düzkaya-Baf Ülkü yurdu=3-1, Baf Ülkü Yurdu-Cihangir=0-3, T.Ocağı-Baf Ülkü Yurdu=2-0, Baf Ülkü Yurdu-Mağusa Türk gücü=2-4, Çetinkaya-Baf Ülkü Yurdu=2-0

Binatlı:

Binatlı da sezona kötü başlamış ve ilk 4 haftada puanla tanışamamıştı. İlk yarının sonlarına kadar üst üste 2 maç kazanamazken devreyi 15 puanla tamamladı. İkinci yarıda ilk yarıda topladığı 15 puana sadece 3 puan ekleyebildi. Oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 4 mağlubiyet aldı.

Devre arasında transfer yapamamış olmaları en büyük sıkıntısı oldu. Yapılamayan transferler takımın neredeyse her maça ayni kadro ile çıkmasını ve çok fazla yıpranmasına neden oldu. Yine de maçın sonucu ne oluşa olsun mücadele etmeye gayret ediyorlar.

İlk yarıda 25 gol atıp kalesinde 29 gol görürken ikinci yarıda 5 maçta 6 gol atıp 14 gol yediler. Hafta sonunda yine çok zor bir deplasman olan Yenicami’ye konuk olacaklar. Bir sonraki hafta yine deplasmanda Göçmenköy ile oynayacaklar. Deplasman karnesi iyi olmayan Binatlı’nın özellikle bire bir rakipleri ile oynayacağı maçları mutlaka kazanmalıdır. İkili averajın da sezon sonunda etkili olacağını da iyi hesaplamalıdırlar.

Binatlı’nın ikinci yarıda aldığı sonuçlar:

Binatlı-Merit Alsancak Yeşilova=3-5, Gönyeli-Binatlı=4-1, Binatlı-Hamitköy=1-0, Doğan Türk Birliği-Binatlı=3-1, Binatlı-Lefke=0-2

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75