banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik KTSYD Seminerinde.. Yiğitcan GAÜ için koşacak Maraş siftah yaptı..! HCumhuriyet Kupası yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BÜY, Girne’ye akın ediyor..!
banner98

 




         K-Pet 1. Lig Play-off ilk maçında Pazar günü saat 17’de Girne 20 Temmuz Stadı’nda Denizli’yle karşılaşacak olan Baf Ülkü Yurdu’nda heyecan dorukta. Mutlak 3 puanı hedefleyen kırmızı yeşilliler maça özel bir organizasyon yapıp 3 otobüs kaldırmayı planlıyor. Kırmızı yeşilli taraftarların maça büyük ilgi göstereceği ve takımının yanında olacağı öğrenildi.


Uzun yıllar sonra yeniden Süper Lige dönme fırsatı yakalayan kırmızı yeşilli camia play-off’ta bunu başarmak istiyor.  Puan tablosunda BÜY dezavantajlı görünse de kırmızı yeşilli ekip bütün maçları kazanarak zoru başaracağına inanıyor.  

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75