banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Burgaç “Yeni bir takım oluşturduk”
banner98

15 Temmuz’da başladıkları sürece devam ettiklerini belirten Hasan Burgaç, 24-30 Ağustos tarihlerinde ise yurt dışı kampını gerçekleştireceklerini ifade etti.
Yeni bir takım oluşturduk
Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç yaptığı açıklamada, MehmedEmin, Zihni, Gökhan ve Behiç transferleri ile yerli transferi kapattıklarını, yabancı oyuncu konusunda ise acele etmeyeceklerini söyledi. Yeni bir takım oluşturduklarını ve iyi işler yapacaklarını belirten Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, 15 Temmuz’da başladıkları çalışmaların 3/2’ ni geride bıraktıklarını söyledi. Celal Keleş ile yaptıkları saha testleri sonrası uygulamaların başladığını ifade eden Hasan Burgaç, hazırlık maçlarına da start verdiklerini ifade etti. 3 yabancı oyuncu ile şu an için çalıştıklarını ancak net bir durumun söz konusu olmadığını belirten Burgaç, daha iyisinin çıkması durumunda yabancı oyuncu konusunda hamle yapacaklarını söyledi. En doğru yabancıları bulmaları durumunda yaptıkları yerli transferlerle iyi noktada olmalarının mümkün olduğunu ifade eden Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, bu nedenle en doğru zaman ve süreci takip edeceklerini söyledi.


24-30 Ağustos Kartepe
Hazırlık dönemi doğrultusunda 24-30 Ağustos tarihlerinde yurtdışında Kartepe’de kampa dahil olacaklarını ifade eden Hasan Burgaç, kamp dönemine kadar ise yabancı oyuncuların belli olacağını söyledi. Yabancı oyuncu konusunda en iyisini bulmak için çalıştıklarını ve mutlu sona ulaşacaklarını ifade eden Burgaç, keyifli ve iyi bir ortamda çalıştıklarını söyledi. Celal Keleş ile sezon öncesi olduğu gibi sezon boyunca da çalışmak istediklerini ifade eden Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, Celal Keleş’in de bu süreçte yapacağı planlamalar doğrultusunda aralarında olacağını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75