banner108
Öne Çıkanlar UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy Ünal Aysal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bülbül; Herkes Hak Ettiğini Görecek..!
banner98

Maraş Başkanı Bülbül, evimizdeki maçlara bakacağız diyerek, sezon başından bu güne kaliteli bir futbol oynuyoruz. Kadromuz güzel ama şansızlık peşimizi bırakmadı ve her gittiğimiz deplasmanda bize yakışmayan davranışlarla karşılaştık. Bugüne kadar centilmenlik sıralamasında 1.olan Maraş izlettiriyorduk ama artık bu Maraş’ı bulamayacaklar. Yeter artık canımıza tak etti dedi.

Başkan Bülbül inşallah biz bu ligde kalacağız diyerek, zamanında bu kulübe kimse sahip çıkmadı, biz sahip çıktık ve sezonu çok geç açmamıza rağmen iyi bir kadro kurduk. Şansızlık peşimizi bırakmadı ama şunu herkes bilsin ki biz deplasmanlarda açık bir şekilde çok pisliklere maruz kaldık, bu şekilde puan alınıyorsa bizde bu şekilde alacağız artık açık ve net dedi. Yalova’dan en az 3 kişi kırmızı görmesi lazımdı. Hakem ilk yarıya 2 uzatma ekledi ancak biz 2.40’da gol yedik bunu bire bir Serkan Durmaz'ın ağzından duydum. Yalova taraftarı hakemle istediği gibi oynadı ve Yalova'nın yedek kulübesi kulübemize saldırdı. Yardımcı hakem görmesine rağmen ağzını açamadı ve bazı saha içi olaylarda futbolcularımız polisten yardım istediği halde polisler bile gülerek yanıt verdi. ‘’YAZIKLAR OLSUN’’ bu kadar emekler hiçe sayılıyor.

Ben futbolcularıma her konuda güvenim tam ve bugüne kadar yönetim olarak biz sakinleştirdik ama artık sakinleştirme yok maalesef ve herkes hak ettiğini görecek. Bu zamana kadar ligin centilmeni olalım diyorduk ama bizim iyi niyetimizi bu raddeye getirdiler. Lig iyi gitsin centilmence olsun dedik, hepsi tam ters olarak çıktı. İlk hedefimiz ligde kalmak ve bu saatten sonra önceliğimiz olan centilmenlik ikinci sırada. Artık centilmen Maraş olmayacak her takım gibi biz de sertlik istiyorlar ise onu görecekler diye sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75