banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bu maçlar kaçmaz..!
banner98

 




           Ligde kalma mücadelesi veren Değirmenlik ile Dumlupınar, yarın Sadık Cemil Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 16 puanlı iki ekibin mücadelesi nefes keserken, her iki takım da bu karşılaşmayı kazanmak isteyecek. Değirmenlik ikinci devrede aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekerken, Dumlupınar ise ikinci devrede sadece 1 puan elde ederek düşüşe geçmişti. İlk devrede Mağusa’da oynanan karşılaşmayı Dumlupınar 2-0 kazanmıştı. Zorluk derecesi yüksek olan ve iki takım için de büyük önem taşıyan mücadelede Kerem Eran görev yapacak.

Günün bir diğer maçı ise başkent Lefkoşa’da Gençlik Gücü ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanacak. Gençlik Gücü son 2 haftada 6 puan elde ederek moralleri yükseltmişti. Yeşil beyazlılar kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak isterken, Mağusa Türk Gücü de başkente 3 puan için gelecek. Bu zorlu maç öncesinde Gençlik Gücü’nün 24, Mağusa Türk Gücü’nün ise 23 puanı bulunuyor. Gençlik Gücü’nde Ali Akbulut 4 sarı karttan dolayı bu önemli maçta forma giyemezken, Mağusa Türk Gücü’nde de rahatsızlığı bulunan Yasin Kurt ve Okan’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Ligin ilk devresinde Mağusa’da oynanan karşılaşmayı Mağusa Türk Gücü 5-1 kazanmıştı. Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Utku Hamamcıoğlu yönetecek.


HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75