banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bu Maça Yürek Dayanmaz..!
banner98

Mücadeleye ilginin oldukça fazla olması beklenirken, her iki takım da dev maç öncesi kampa girdi. Karşılaşma BRT Spor HD’den Naklen yayınlanacak.

Ligin kalbi yarın Lefkoşa’da atacak.

Lider Yenicami, en yakın takipçisi Mağusa Türk Gücü’nü kendi sahasında konuk edecek. Ligin tamamlanmasına 6 maç kala, ligin kaderini aşağı yukarı belirleyecek olan bu önemli maç Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak ve 15.30’da başlayacak maçı Kerem Eran yönetecek.

Yenicami’nin 60, Mağusa Türk Gücü’nün ise 58 puanı bulunuyor. Karşılaşmanın şampiyonluğa 100% etki edebilme ihtimali olmasından dolayı maça futbol severler tarafından fazla ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Ligin ilk devresinde Mağusa’da oynanan karşılaşmayı MTG 3-0 kazanmıştı. Bu karşılaşma öncesi her iki takımda dün hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Aminu, Sadıklar ve Erdoğ yok

Önemli karşılaşmada her iki takım adına da eksikler bulunuyor. Yenicami’de sakatlıkları devam eden Aminu Mohammed ve Hüseyin Sadıklar önemli maçta forma giyemeyecek. Mağusa Türk Gücü’nde ise sakat bulunmazken, 4 sarı kart cezalısı olan Erdoğ Barkınay, Yenicami maçında tribünde olacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Bu Maça Yürek Dayanmaz..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75