banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bu Acıya Yürek Dayanmaz..! Dualarımız Sercan İçin..!
banner98

Lefkoşa-Girne ana yolunda bugün sabah meydana gelen, Bulut İnşaat önlerinde Yasin Er (E-28) yönetimindeki KS 824 plakalı aracın Girne istikametine giderken orta refuje çarpıp karşı şeride geçmesi sonucu o sırada karşıdan gelen Hilmi Çelebioğlu’nun(E-24)kullandığı HC 688 plakalı araçla çarpışmasıyla yaşandığını bildirdi.
Kazada yaralananların ise her iki aracın sürücüleri Yasin Er ve Hilmi Çelebioğlu yanında KS 824 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Şahin Sevimli(E-29) ve HC 688 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Merit Alsancak Yeşilova futbolcusu Sercan Hallaç(E-23)olduğu kaydedildi.

Yaralıların tedavisi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde devam ederken, trafik kazasında ağır yaralanan 24 yaşındaki Hilmi Çelebioğlu kaldırıldığı Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Motorsporları camiasında bilinen bir isim olan Hilmi Çelebioğlu’nun vefatı spor kamuoyunda büyük üzüntü yarattı.

Kazada yaralanan Merit Alsancak Yeşilova genç takımı forması giyen Sercan Hallaç ise yoğun bakım servisinde müşahede altında tutuluyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75