banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Doğan arenasporkolik Afün YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BTM Kavga Ligi..!
banner98

Karadeniz 61’in 2-1 kazandığı karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte iki takım futbolcuları birbirlerine girdiler ve saha bir anda savaş alanına döndü.

Yaşanan olaylarda Kaplıca kalecisi Murat Şengül’ün burnu kırılırken Okan Şengül ise aldığı darbelerden saha içinde bayılarak yere düştü.

Okan’ın dilinin döndüğü ve uzun süre kendine gelemediği belirtildi. Her iki oyuncu da kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde önceki geceyi müşahede altında geçirdi.

Olaylarla ilgili konunun polise intikal ettiği ve gözlemci ile hakem raporlarına yazılıp yazılmadığı ise bilinmediği belirtildi.

Murat Şengül’ün burnunu kırdıkları iddia edilen “Karadeniz 61” takımının oyuncuları Doğan Kurnaz ile Ogün Dursun tutuklandı. “Vahim zarar” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Kurnaz ile Dursun, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandılar.

banner116
Anahtar Kelimeler:
BTM Kavga Ligi..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75