banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BTM 2 Takımları İsyanlarda..! Bizleri Neden Öteliyorlar..!
banner98

Tam liglerin başlayacağı dönemde covid 19 sürecinin başlaması ile star veremeyen BTM 2 liginde bilinmeyen denklem devam ediyor.

Başbakan Ersin Tatar’ın ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yaptığı açıklamalarda BTM 2 liginin de mutlak oynanacağı açıklaması sonrası mutlu olan BTM 2 takımları yine karamsar tablo içerisine girdi.

Hasan Sertoğlu’nun 4-5 Temmuz’da başlatmayı planladığı BTM 2 Ligi bugün Sağlık Bakanlığı engeline takıldı.

Bugün KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana ve Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin yaptığı toplantıda K-Pet liglerinin başlangıç tarihleri ve hazırlık maçları tarihleri açıklanırken 6 Haziran’a kadar da testlerin yapılması kararlaştırıldı.

Yapılan görüşmede BTM 2 ve gençler ligleri ile ilgili ise 15 gün daha bekleme kararı alındı.

Yeniden çalışmalarına başlayan BTM 2 takımları bu kararla adeta yıkılırken tüm motivasyonlarının yeniden yerle bir olduklarını açıklamaya başladılar.

Hükümetin her yeri açmaya başladığı bir dönemde barların eğlence yerlerinin restoranların tıklım tıklım olduğu bugünlerde sinemaları düğün alanlarını bile açarken hala köylerde spor yapan insanları ötelemeye çalışılması kabul edilemez ve camialarda tepkiler çığ gibi büyüyor.

Karar açıklandıktan sonra birçok BTM takımı başkanı Hasan Sertoğlu, Kemal Deniz Dana ve Ali Pilli’ye ulaşmaya çalışırken olayın KTFF ile ilgisi olmadığı ve kararın Sağlık Bakanlığı tarafından verildiği ve bu kararın derhal düzeltilerek net bir açıklama yapılması istendi.

Bugün alınan karar şöyleydi;

c) Sadece Süper Lig ve 1. Lig A takım karşılaşmalarının 18 – 19 Haziran 2020 tarihinde başlayarak Temmuz ayı sonuna kadar tamamlanması için gerekli programın yapılmasına;

d) Bu ligler dışında kalan diğer tüm liglerin akıbetinin, Sağlık Bakanlığı ile yapılacak olan bir sonraki toplantıda kararlaştırılmasına;

BTM Takımlarından Bazılarının sitemize ulaştırdığı metin şöyle;

Sayın yetkililer BTM 2 ile ilgili kararınızı bekliyoruz. Tüm Kulüp Başkanları yönetim Kurulları olarak maçların başlamasına iki gün kala Corona virüsü belası nedeni ile çok maddi kayıplarımız oldu.

Tüm Kulüpler olarak Başbakanımız ve KTFF Başkanının açıklamaları ile yeniden antrenmanlara başladık. Her antrenman masraf. Anlaştığımız futbolculara paralarını verdik ve büyük bir heyecanla liglerin başlamasını beklerken bugünkü toplantıdan çıkan karar bizleri karamsarlığa itmiştir. Lütfen oynanmayacak ise daha fazla masraf yapmamıza gerek yoktur. Ancak bizlerde köylerimizde spor yaptırmaya çalışıyoruz. Her taraf açılırken bizlere karşı bu tutum niye anlayamıyoruz.

Tabii ki önce sağlık ama her yerin her tarafın açıldığı K-Pet liglerinin başlaması kararı alındığı bir dönemde neden bizler hala daha öteleniyoruz.

Lütfen bir açıklama bekliyoruz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75