banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BRT SPOR HD Yayına Başladı..!
banner98

İlk Spor kanalı

Spor tutkunları futbol ve farklı branşlardan programlar, karşılaşmalardan canlı yayınlar ve gündeme ilişkin haberleri gün boyunca BRT SPOR’dan takip edebilecek.

BRT SPOR’da gün her sabah saat 09.30’dan itibaren SPOR GAZETE VE SPOR GÜNDEM’le başlarken hafta boyunca ülke ve Avrupa’dan futbol, futbol dışı branşlar ve Dünya sporundan kesitlerin yer aldığı programlar ekrana gelecek. Sporseverler ülke futbolundaki gelişmeleri ve heyecanı FUTBOL ANALİZ, SÜPER LİG YOLU, ORTA SAHA, CUMARTESİ FUTBOL ve FUTBOL ZAMANI programlarıyla yaşayacak.

Buna göre Cuma Geceleri Orta Saha Programında Ahmet Hacıvelioğlu, Celal Keleş ve Coşkun Kutay haftanın maçlarını masaya yatıracak.

Cumartesi geceleri Cumartesi Futbol programında Beyzade Ünalmış, Salahi Uçkan ve Ecvet Kanatlı Cuma ve Cumartesi oynanan süper lig maçlarını ekrana getirerek değerlendirme yapacaklar.

Pazar Geceleri Gökmen Bolkan, Mustafa Özsoy, Tahir Topaloğlu ve Hasan Ecer’in haftanın maçlarını değerlendirdiği program aynen yayın hayatına devam edecek.

Pazartesi geceleri Osman Dinler ile Fırat Canova’nın buluştuğu Futbol Analiz programında haftanın son değerlendirmesi yapılacak.

Salı geceleri ise Hasan Topaloğlu ile Beyzade Ünalmış 1.lig maçlarının özet görüntülerini ekrana getirerek Süper Lig Yolu adlı programda haftayı masaya yatıracaklar.

Çarşamba geceleri Bizim Stadyum Faik Çetiner yönetiminde devam ederken Perşembe geceleri Tonguç Kotak ile Tahir Topaloğlu Basketbol’un Nabzını ekranlara taşıyacaklar.

AVRUPADAN FUTBOL da BRT SPOR ekranında olacak.

Futbolun dışındaki branşlardan gelişmeler yine SPOR ARTI programında ekrana gelecek.

Basketbol severlerin merakla takip edeceği POTANIN NABZI da BRT SPOR ekranında olacak.

Dünya sporundan görüntüler haftaya yansıyan kareler SPORUN RENKLİ DÜNYASI’nda yer alırken tüm dallardan zaman zaman gerçekleştirilecek ‘canlı’ yayınları yine BRT SPOR’da izleyeceksiniz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75