banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Brescia'dan Ayrıldı, Gözler Terim'de..!
banner98

İtalyan kulübü Brescia ile antrenmanlara çıkmayan ve sözleşmesi feshedilen İtalyan golcü Mario Balotelli, Galatasaray'a teklif edildi. İtalyan basını da anlaşmanın çok yakın olduğunu yazdı. Son kararı Fatih Terim verecek.

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Marsilya ve Nice'te geçirdiği Fransa kariyerinin ardından sezon başında İtalya'ya Brescia formasıyla dönen ve antrenmanlara çıkmadığı gerekçesiyle sözleşmesi feshedilen Balotelli, Galatasaray'a teklif edildi.

SON KARAR TERİM'İN

İtalyan golcünün ünlü menajeri Mino Raiola'nın sarı kırmızılı yönetimle temasa geçtiği belirlendi. Galatasaray yönetimi, bu sürpriz teklifi teknik direktör Fatih Terim'e iletti. Terim, Balotelli transferiyle ilgili kesin kararını önümüzdeki günlerde verecek. Öte yandan İtalyan basını da anlaşmanın çok yakın olduğunu yazdı.

İtalyan forvet, bu sezon Brescia ile çıktığı 19 maçta 5 gol attı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75