banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bozkurt; "Liglerin Ertelenmesine Sıcak Bakıyoruz"
banner98

Bozkurt şu anda ülkede vakaların arttığını ve ligin ertelenmesinin doğru olacağını belirterek “bir iki ay ertelensin. Sonra ülkedeki duruma göre bir değerlendirme yapalım. Eğer bir yıl askıya alınacaksa da alınacak” dedi.

Bozkurt daha önce ligin oynanması konusunda en başta kendilerinin ısrarcı olduklarını belirterek “o dönemde ülkede vaka sayısı sıfırdı. Ve oynanmasında bir sakınca yoktu. Ancak şimdi vaka sayıları artmış vaziyette. O nedenle bir iki ay ertelenmesi doğru olur diye düşünüyorum” dedi.

MTG Başkanı Koral Bozkurt “bir takımda bir kişide pozitif vaka çıkarsa tüm takım karantinaya alınacak ve ligler yine durmak zorunda kalacak. Ve yeniden bir hazırlık dönemi gerekecek” diyerek “en iyisi hiç başlamadan ertelemek ve duruma göre yeniden başlamak daha doğru olur” dedi.

Futboldan geçimini sağlayan insanların olduğunu belirten Koral Bozkurt liglerin askıya alınması durumunda da bazı sıkıntıların olabileceğini, bir yıl müsabaka yapmayacak futbolcuların seneye nasıl olacağının düşünülmesi gerektiğini belirterek “bu konuyu ekonomik olarak da düşünmek lazım. Biraz beklemek kimseye bir şey kaybettirmez. Dünyada iyileşme olursa duruma göre oynanması taraftarıyız” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75