banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bozkurt; ‘’Eylül’e Kalırsak Dengeler Değişir’’
banner98

Bozkurt önceki akşam ArenaSporkolik internet televizyonunda katıldığı programda yaptığı açıklamada ligin Eylüle sarkması durumunda bazı yabancıların Avrupa’ya gideceğini kaydederek “Örneğin benim yabancılarım teklif aldı gitti Avrupa’ya. Doğan’ın yabancıları gitmedi. Ben yabancısız oynayacağım. Bizim şampiyonluk gidecek. Nasıl olacak?” diye sordu.

Bozkurt yaptığı açıklamada iki kondisyonerleri olduğunu ve birinin de DAÜ’den doktora yaptığını kaydederek, bir ay içinde bütün takımların hazırlanabileceğini ve bu süreçte futbolcuların sakatlığı söz konusu da olmadığı söylendi.

Bozkurt “düşme noktasındaki teknik direktörler sporcu sağlığını ön plana çıkarıyor. Burada karar vermemiz lazım. Kişisel menfaatlerimiz şeklinde mi devam edeceğiz, yoksa doğru bir bakış şeklinde mi devam edeceğiz” diyerek “Kişisel menfaatler şeklinde devam edeceksek bizim işimize gelir MTG olarak, bitirelim ligi şampiyon olalım olsun bitsin” dedi.

“Bazı arkadaşlar Avrupa’ya mı gideceğiz diye yorumlar yapıyor. O zaman biz bu işi ne için yapıyoruz” diyen Koral Bozkurt “sonuçta Avrupa’ya gitmeyeceksek hepimizin bir emeği var. Düşmeye oynayanın da şampiyonluğa oynayan takımların tüm futbolcuların da bir emeği var. Bu emek bir kapı olmasa bile bunun amacı ülke gençliğine sahip çıkmaktır. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak ülkeye kazandırmaktır” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75