banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bozatlı; Triathlon, 2021’de Bağımsız ve Kurumsal Yapıda Olacak..!
banner98

Bozatlı, Türkiye Federasyonu ile bir dizi ortak etkinlikler planladıklarını ancak nisan ayı içerisinde yapılması planlanan seminerin ülkedeki salgın nedeniyle ertelendiğini söyledi.

Bozatlı, önümüzdeki günlerde yaz ayları için bazı organizasyonları yeniden takvimlendireceklerini ve ulusal organizasyonları yapmaya başlayacaklarını kaydetti. Bozatlı, Türkiye Triatlon Federasyonu ile Çok iyi iş birliği bağı kurduklarını ve bunun federasyonun yönetimini devrettikten sonra da devam edeceğini söyledi.

Bozatlı, yılbaşına kadar paten Federasyonu yönetiminin spor dairesi bünyesinde olacağını belirterek, bu süreç içerisinde faaliyetleri ilgili kulüp ve sporcularla birlikte organize edeceklerini söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75