banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bostancı’da Karınca istilası..! (1-4)
banner98





YER
: Bostancı Yakup Özorun Stadı.

B.BAĞCIL: Ufuk – Ahmet – Muhammed – Güncel – Weslie John- Stellios- Zihni-Bahri (İlhan dk.86)- Raif- Fikri- Besim (Tanju dk.67)

BİNATLI: Ercan- Devrim- K.Uçaner- Ayhan- Mehmet (Berkem dk.73)- Abdullah-Sertaç (Salih dk.88)- H.Taşçı- Çağdaş (Burç dk.46)- John Bello- Batshi

GOLLER: Dk.6 ve 51 Batshi, dk. 44 ve 76 John Bello (BİNATLI) Dk. 49 Raif (B.BAĞCIL)

 

Batı Bölgesi’nin iki ekibini karşı karışya getiren maçı konuk Binatlı kazandı. Binatlı’nın gollerini Batshi (2) ve Bello (2) kaydetti. Bağcıl’ın tek golü Raif’den geldi.

            6. dakikada gelişen Binatlı atağında Batshi topla rakip ceza alanı dışında topla buluştu, karşısına çıkan kaleci Ufuk’tan kolayca kurtuldu ve boş kaleye topu yollayarak Binatlıyı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

             13. dakikada Batshi’nin güzel pasında K.Uçaner altı pas içerisinden topu dışarı attı.

            20. dakikada John Bello aldığı topla rakibini geçti ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalesini zamanında terk eden Ufuk, John Bello’nun vuruşunda topu kornere attı.

            31. dakikada B.Bağcıl’dan Fikri’nin sağdan ortasında Binatlı defans oyuncusu Ayhan’ın Weslie’ye yaptığı hareketin penaltı olduğu iddiası ile B.Bağcıl futbolcuları uzun süre itiraz ettiler. Fakat karar değişmedi ve oyun devam etti.

             44. dakikada Binatlı farkı 2’ye çıkardı. İlk yarının böyle bitmesi beklenirken Binatlı’dan rakip defansın arkasında bom boş pozisyonda topla buluştu. Golcü futbolcu sert ve düzgün vurunca skor da 2-0 oldu.

  49. dakikada fark 1’e indi. Bu dakikada defans oyuncusu H.Taşçı’nın kısa düşen kafa topunda Raif bekletmeden vurdu ve skoru 2-1 yapan golü attı.

  51. dakikada gelişen Binatlı atağında Batshi topla buluştu rakibini de geçtikten sonra düzgün bir vuruşla takımını tekrar 2 farklı ne geçirdi. B.Bağcıl 1 Binatlı 4

             58. dakikada Devrim’in sağdan ortasına K.Uçaner’in kafa vuruşunda top yan direkten döndü ve defans topu uzaklaştırdı.

             76. dakikadaki Binatlı atağında rakip defans topu bir türlü uzaklaştıramadı. Topa en son vuran John Bello oldu ve yerden bir vuruşla topu ağlara yollayınca Binatlı 4-1 öne geçti.

             Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç da bu skorla sona erdi.

  A-2 gençler maçını B.Bağcıl gençleri 6-3 kazandı.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75