banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bolkan “Yenicami’yi lig sonuna kadar takip etmek istiyoruz’’
banner98






          Yakaladıkları iyi bir seri olduğunu da hatırlatan Mehmet Bolkan tek düşüncelerinin bu çıkışlarını ligin ikinci devresinde sürdürmek olduğunu söyledi. Göreve geldiği günden itibaren temel hedefin kupa olduğunu belirten Mehmet Bolkan, bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini, bunun yanında ise lider Yenicami’yi ligin sonuna kadar takip etmek istediklerinin altını çizdi.

Başkan ve yönetimin kendilerine her türlü olanağı sunmakla birlikte verimli bir Antalya kampını geride bıraktıklarını aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, iyi bir ortamdan sonra ülkedeki mevcut tesislerde çalışmanın ise kendilerini son derece üzdüğünü söyledi.

Antalya da gerçekleştirdikleri kampın son derece verimli geçtiğini bunun yanında çok önemli ve ciddi bir rakip ile de hazırlık maçı yaptıklarını belirten Bolkan, artık gözlerini hafta sonu ligde karşılaşacakları Yalova maçına çevirdiklerini belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75