banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bolkan “Seriyi sürdürmek istiyoruz’’
banner98

 





          2016-17 futbol sezonun ilk 4 haftasını puansız son sırada geçen ve Mehmet Bolkan’ın 5.haftadan itibaren Teknik Direktörlük görevine başlamasıyla yakaladığı çıkışla 11.haftaya, 16 puanla 6. sırada giren Türk Ocağı, pazartesi günü evinde konuk edeceği Mormenekşe ile ilgili hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Bolkan, “Süper Lig’in ilk devresini en iyi yerde tamamlamak için kalan tüm maçlarımızı ciddiye alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yakaladığımız seriyi sürdürmek istiyoruz, bu nedenle pazartesi akşamı Mormenekşe’yle oynayacağımız karşılaşma ile ilgili hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve maç öncesi Malpas Otelde kampa gireceğiz.

          Mormenekşe’nin Ligde bulunduğu konum itibariyle, acil olarak puan ve puanlara ihtiyacı olduğunun bilincindeyiz. Her karşılaşmayı olduğu gibi, Mormenekşe maçını da ciddiye alıyoruz dedi. Burak Sarıkaya’nın sarı kart cezalısı olması nedeniyle Mormenekşe’ye karşı oynamayacağını söyleyen Teknik Direktör Mehmet Bolkan “ Hafif sakatlıkları bulunan birkaç oyuncumuzun oynayıp, oynamayacakları, müsabaka öncesi yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak” dedi.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75