banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bolkan ile ‘’Sil Baştan’’
banner98

Bolkan, spor servisine yaptığı açıklamada, ‘’Camia olarak çok zor günler geçiriyoruz. Çok çalışkan ve Çetinkaya aşkı ile çalışan bir başkan ve yönetim kurulumuz var. Bu takımın yeri bu olmamalı. Bizler göreve gelirken devre arası da gerekli takviyeler yapıp Çetinkaya’nın sezonu en iyi noktada tamamlaması için çalışacağız. Tüm oyucularımıza güveniyoruz’’ dedi.

Çetinkaya’nın yeri bu olmamalı

Konuşmasına devam eden Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, ‘’Çetinkaya ülkemizin en büyük kulübü ve camiası. Bu denli kötü günler geçirmesi kabul edilebilir bir durum değil. Tüm oyuncularıma güveniyorum. Artık önümüze bakmak zorundayız. Geçmişi unutup, önümüze bakmalıyız. Bu değişimi sağladığımızı da bu haftaki maçtan itibaren göstereceğiz’’ şeklinde konuştu.

Maç seçme lüksümüz yok

Pazar günü Hamitköy ile deplasmanda karşılaşacak olan Çetinkaya’da zorlu mücadele öncesi yeni Teknik Direktör Mehmet Bolkan açıklamalar yaptı. Bolkan, ‘’Maç seçme lüksümüz yok. Henüz puanımız yok. Artık her maça üç puan almak için çıkacağız. Bunu başarabilecek bir kadromuz var. Çetinkaya, olması gerektiği yerde olacaktır’’ dedi.

Haber ve Fotoğraflar: NECMİ USAL

banner116
Anahtar Kelimeler:
Bolkan Ile Sil Baştan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75